dijous, 20 de desembre del 2012

Reciclatge o presa de pèl?




Intente ser respectuosa  amb el  medi ambient. Recicle el paper, el vidre i el plàstic i tot tipus d’andròmines,  a pesar de la incomoditat que em suposa. Visc a Sueca,  al carrer ciutat de Pamplona.  Pràcticament davant de casa hi ha contenidors de reciclatge. Ja fa temps que  he observat que quan els contenidors són plens de gom a gom i les deixalles s’acumulen al terra, el personal de neteja  les recull i les tira als contenidors  verds, és a dir, als convencionals (no culpe els operaris, tenen manat fer-ho així-). Quan veig això pense que tot l’esforç que he fet se n ‘ha anat en orri.
En fa la sensació que els contenidors de reciclatge només tenen una funció purament maquilladora: disfressen d’”ecològiques” les ciutats. Res més. Pense que  el reciclatge, tal i com està muntat és, una mentida, una presa de pèl, una hipocresia, etc. I supose  que també   un negoci, encara que  desconec si molt o poc  lucratiu. Algú ho hauria d’investigar.
 Davant d’aquesta  situació, em pregute per què redimonis paguem religiosament l’impost de reciclatge, aquell que es va treure de la mànega la diputació fa un parell d’anys aproximadament. Hauríem de plantejar-nos seriosament el fet de  practicar la insubmissió!
Alícia Melero

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada